Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

MEZEI ZSÚRLÓ PRÉMIUM - ízületek, csontok

MEZEI ZSÚRLÓ  PRÉMIUM - ízületek, csontok
MEZEI ZSÚRLÓ PRÉMIUM - ízületek, csontok
3 684 Ft
Nincs raktáron
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 37 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

MEZEI ZSÚRLÓ
Equisetum arvense
A csontok és az ízületek normál állaga és működése érdekében, a szilícium természetes forrása

Mezei zsúrló - a szilícium természetes forrása. Az ízületek és a csontok normál állapotának fenntartására használják. Növeli az ízületek rugalmasságát. A bőr, a haj és a köröm állagát javítja ásványi elemekkel. A húgyúti rendszer normál működéséhez. A szív- és érrendszer normál működéséhez (rugalmasság). Relaxáló, lazító hatású, lelki egyensúlyt helyreállításához.

 

Ö S S Z E T É T E L
1 db 

Napi adag

 2 - 4 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)
Mezei zsúrló  stand. kivonat 300mg 600 - 1200 mg nincs.meghat.

 

Összetétel: mezei zsúrló egész növényből  stand. kivonat (szilícium 7%), mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, zselatin kapszula

 

Használat: 2 -4  db kapszula naponta, bő vízzel fogyasztva.

Tartalom: 60 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabag feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Adatok
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643608192
Cikkszám
60819
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!