Nano arcmaszk VK RespiPro önfertőtlenítő

Nano arcmaszk VK RespiPro önfertőtlenítő
Nano arcmaszk VK RespiPro önfertőtlenítő
5 660 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez

Önfertőtlenítő arcmaszk VK RespiPro
Az első arcmaszk, mely aktívan deaktiválja a vírust, az arcmaszk mindkét oldaláról. Védi a viselőjét és a környezetét egyaránt.

A vásárlás után járó pontok: 57 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

Önfertőtlenítő arcmaszk VK RespiPro
Az első arcmaszk, mely aktívan deaktiválja a vírust, az arcmaszk mindkét oldaláról. Védi a viselőjét és a környezetét egyaránt.

A nanoszálas membrán felfogja a vírusok 99,7-99,9%-át. A nanomembrán alkotó elemei 1000x vékonyabbak az emberi hajszálnál. Akkor is véd, ha az arcmaszk nedves a lehelettől.

Előnyei:

  • a nanotechnolólógia felfogja a vírusok 99,7-99,9%-át
  • önfertőtlenítő felülettel belül és kívül - védi a amaszk viselőjét és a környezetét is -egyedi rézoxid réteg segítségével, a vírusokat nemcsak leszűri, de deaktiválja
  • könnyű, csak 3.5 g 
  • könnyen lehet benne beszélni
  • az arcbőrt nem irritálja - tesztelt
  • az arcmaszk egyedi szabása tökéletesen illeszkedik az archoz

A VK RespiPro egyedi arcmaszk, amely nemcsak a vírusokat felfogja,, leszűri, hanem hatékonyan deaktiválja is őket. Ezt egyben egy nanoszálas és két  gyorsított rézoxid (ACuO) rétegnek köszönheti. Önsterilizáló funkcióval rendelkezik, így minden szükséges gondozás nélkül akár 1 hétig ismételten viselhető. Remekül tud lélegezni és beszélni rajta keresztül. Kétféle M és L méretben kapható.


A VK RespiPro az egyedülálló tulajdonságainak köszönhetően, vagyis szűrőképességének és a vírusok deaktiválásának, az alacsony súlyának és a légáteresztő képességének köszönhetően hosszú távú és ismételt védelmet nyújt minden felhasználó számára. Valójában az immunrendszere számára egy megbízható tűzfalat képez.Ez az arcmaszk az EU RFU 02.075 ver. 2. szerint volt minősítve. Az Egészségügyi Világszervezet erre a célra vonatkozó ajánlásai szerint az arcmaszknak a névleges szűrési együtthatója megegyezik az EN 149: 2001 + A1: 2009 szabványban meghatározott FFP2 névleges szűrési együtthatóval.


• A nanoszálas membrán a vírusok 99,7-99,9% -át megszűri.
• Az arcmaszk a belső és a külső rétegeiben lévő gyorsított réz hatékonyan inaktiválja a vírusokat a környezetből és a felhasználótól is. Így a fertőzött egyén nemfertőzi a környezetét.
• Az önsterilizációs technológiának köszönhetően nem igényel karbantartást, például mosást vagy fertőtlenítést.
 Megszünteti a keresztfertőzés kockázatát (a felületet nem fertőzzük  meg az érintéssel vagy a maszkhoz való érintéssel nem fertőzzük meg megunkat).
• Feltéve, hogy az arcmaszk napi 5-6 órában használja, akkor akár  1 hétig is kitart. Más szóval, 30 órát összesítve.
• Az anatómiai forma és az orrcsipesz tökéletesen illeszkedik az arcra, így nem történhet meg a nem szűrt levegő beszívárgása.
 Rendkívül könnyű arcmaszk. Az M méret súlya 3,2 g, L méret súlya 3,7 g.
 Kényelmes. Az arcmaszkon keresztül kényelmesen lehet beszélni és lélegezni.
• Az arcmaszk színét a réz sajátos színe adja.
• A VK RespiPro környezetvédelmi és gazdaságos megoldás
• A maszkot egy gumiszalagpánt tartja az arcon. A jobb tapadás érdekében a gumiszalagokat a mellékelt műanyag klipszel a fej mögé lehet rögzíteni. Kényelmes megoldás a hosszabb viselet érdekében is, nem a füleket terheli.
• A VK RespiPro az RFU 02.075 ver.2 EU szabvány szerint van minősítve, s ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezik.
 Csehországban készült.

Hogyan működik a VK RespiPro vírusirtó légzőkészülék?


A VK RespiPro arcmaszk a duplázott védelem elvén működik. Az egyik védőréteg a megbízható védőszűrő nanoszálakból (az emberi hajszálnál 1000X vékonyabb) álló membránból tevődik, amely a vírusok akár 99,9% -át is felfogja. A második az arcmaszk belső-és külső részén az akcelerált rézoxid rétegek gondoskodnak a befogott vírusok inaktiválásáról, függetlenül attól, hogy a környezetből származnak-e, vagy magától a felhasználótól, ha fertőződött. Az arcmaszk így folyamatosan sterilizálja önmagát.
A nanoszálas arcmaszk a részecskék mechanikai felfogásának elvén működik. A hagyományos armaszkhoz képest, amely az elektrosztatikus töltés elvén működik, szűrési hatékonyságát nem csökkenti a légzés közbeni megnövekedett páratartalom.

Mennyi ideig használhatok egy VK RespiPro nano arcmaszk?


Az önsterilizáló funkciónak köszönhetően a VK RespiPro szükség szerint levehető és ismételten használható. Nincs szükség egyéb beavatkozásra, hogy megfelelően használható legyen.
Feltéve, hogy az arcmaszkot napi 5-6 órában használja, akkor körülbelül egy hétre is kitart. Más szóval, harminc óra összesítve. Az arcmaszk használatának idejére  vonatkozó javaslatunk nem az akcelerált rézoxid hatására vonatkozik, hanem arra, hogy az arcmaszk segédelemei az ismételt használat mellett elkophatnak, meglazulhatnak.  Az arcmaszk használatának élettartamát, csak a mechanikus segédelemek határozzák meg, az akcelerált rézoxid a végsőkig működik.Hogyan válasszuk ki a megfelelő armaszk méretét?
1. Mérje meg az ábrán megjelölt távolságot (cm-ben).
2. Hasonlítsa össze a mért távolságot a méretdiagrammal.

 

akcelerált rézoxid
CE tanúsítvány
karbantartásmentes
könnyű
mindkétoldali hatás
nanomembrán
ismételt használatra
vírusölő
rézoxid CE

karbantartás-mentes

könnyű kétoldali védelem nano-membrán ismételten használható
vírusölő

 

 

Hogyan készül a termék, milyen feltételek között?

 

 

Tanúsítványok:

  1. a vírusok felfogóképessége - Nelson Labs VFE
  2. a vírusok deaktivációja - Nelson Labs Virucidal screening test
  3. EU Type-Examination Certificate No.: 0200-PPE-08903 version 4 (COVID-19)
  4. ČSN EN ISO 10993 a bőr irritáció és érzékenység vizsgálata

Csomagolás tartalma: 2 db

Adatok
Cikkszám
VK-M001
Tömeg
20 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!