Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
ÚJ

SZERVES JÓD - spirulina alga & barna alga, pajzsmirigy 300 μg jód

SZERVES JÓD - spirulina alga & barna alga, pajzsmirigy 300 μg jód
ÚJ
SZERVES JÓD - spirulina alga & barna alga, pajzsmirigy 300 μg jód
4 235 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A vásárlás után járó pontok: 42 Ft
Ajánlom
Nyomtat
Kérdés a termékről
Részletek

SZERVES JÓD
Arthrospira platensis & Laminaria japonica
Pajzsmirigy működése

A spirulina és a barna alga (Kelp tengeri alga) a szerves jód forrása, s mellette megannyi fontos elemeket tartalmaznak a szervezetünk számára. A jód nélkülözhetetlen a pajzsmirigy helyes és egészséges működéséhez. Felgyorsítja az anyagcserét, így hozzásegít a fogyáshoz is. Támogatja a fogak egészségét, csökkenti a foglepedéket.

Támogatja az egészséges vércukor szintet. Természetes antioxidáns. Javítja a vitalitást és a tónust. Ajánlott a testtömeg szabályozásához úgy, hogymellette az izmok nem vesznek el.

 A standardizált kivonat garantálja a hatóanyagok állandó napi mennyiségét.

Ö S S Z E T É T E L
1 db 

Napi adag

1 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)
Spirulina por 300 mg 300 mg nincs.meghat.
Laminaria japonica stand. kivonat 30 mg 30 mg nincs. meghat.
ebből jód 1% 300 μg 300 μg 200 %

 

Összetétel: Spirulina (Arthrospira platensis), Laminaria japonica  stand. kivonat algából (1% jód),  mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, zselatin kapszula

 

Használat: 1 db naponta

Tartalom: 60 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Adatok
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643608246
Cikkszám
60824
Tömeg
200 g/db
Vélemények
Legyen Ön az első, aki véleményt ír!