Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

ORVOSI MACSKAGYÖKÉR PRÉMIUM

ORVOSI MACSKAGYÖKÉR PRÉMIUM
ORVOSI MACSKAGYÖKÉR PRÉMIUM
4 375 Ft
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 21 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

ORVOSI MACSKAGYÖKÉR
Valeriana officinalis 
Álmatlanság, nyugtalanság

Orvosi macskagyökér - a gyógynövény hozzásegít az idegrendszer helyes működéséhez, az egészséges alváshoz. A stressz, az idegesség, az álmatlanság komoly betegségeknek lehetnek az indítói. Hozzásegít az idegrendszer normális működéséhez, támogatja az emésztést, a szív működését. 

 

Ö S S Z E T É T E L
1 db 

Napi adag

1 - 2 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)
Orvosi macskagyökér  stand. kivonat 200mg 200 - 400 mg nincs.meghat.
C vitamin 10 mg 10 - 20 mg 12,5% - 25 % NRV

 

Összetétel: orvosi macskagyökér stand. kivonat (Valeriana officinalis, C vitamin ( L-aszkorbisav), mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, zselatin kapszula

 

Használat: 2 x naponta 1-2 db kapszula vagy alvás előtt 30 perccel 1-2 db kapszula.
Egy kúrába 4 hétig, majd 2 hét kihagyással folytathatják a kúrát.

Tartalom: 60 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabag feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
EAN
8594060115351
Artikel-Nr.
535
Gewicht
200 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!