ALOE VERA - NAPTEJ SPF 20 200 ML

ALOE VERA  - NAPTEJ SPF 20 200 ML
ALOE VERA - NAPTEJ SPF 20 200 ML
3 600 Ft
Nicht käuflich!
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten

A napozó kozmetikai termék egyedi technológiával vannak gyártva, mely a bőr számra összefüggő védő réteget biztosít. A termékek megfelelő módon ötvözik a vegyi és fizikai védelmet, mellyel be van biztosítva z erős UVA és UVB védelem.  A kínálatunkban 20, 30, 50  faktor hatású termékek és napozás utáni testápolótej van. A bőr védve van a léégestól, a kiszáradástól és az UVA sugarak tartó megkárosodása elől. 

Bonuspunkte: 43 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

SPF 20 UVA + UVB

A naptej komfort állaga végett ez könnyen használható, hatékonyan hidratál, ellenáll a víznek, homoknak, izzadságnak. 1 évnél idősebb gyermekek és felnőttek számára van.

Ötvözi a mandulaolaj és az aloe vera kedvező hatását, védi, táplálja, hidratálja a bőrt.

Ajánlott: sötétebb bőrtípus számára

 

Az illata kellemes, az állaga krémes, a használata gazdaságos.


Ingredients (INCI):  Aqua, Octocrylene, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Glycerin, Ceteareth-20, Ceteareth-12, Cetyl Palmitate, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetrametylbutylphenol, Decyl Glucoside, Diazolidinyl Urea, Sodium Benzoate, Potassium Sorbate, Xanthan Gum, Propylene Glycol, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Citric Acid, Parfum

Daten
EAN
8595643600332
Szavatosság
2 év
Artikel-Nr.
60033
Gewicht
200 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!