Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MEGFÁZÁS ESETÉN GYÓGYNÖVÉNY PRÉMIUM SZIRUP könnyebb légzés, köhögéscsillapító, köptető

KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MEGFÁZÁS ESETÉN GYÓGYNÖVÉNY PRÉMIUM SZIRUP könnyebb légzés, köhögéscsillapító, köptető
KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MEGFÁZÁS ESETÉN GYÓGYNÖVÉNY PRÉMIUM SZIRUP könnyebb légzés, köhögéscsillapító, köptető
6 546 Ft
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 65 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

Gyógynövények segítségével természetes megoldás a kínzó köhögésre
100% natúr 
100 % vegán

A szirup egyedülálló összetéte úgy van gondosan megalkotva, hogy a kínzó köhögést enyhítse és csillapítsa.  Történelmileg ismert az említett alapanyagokról, és a szakirodalomban is megtalálható, hogy a köhögés, a megfázás kezelését hozzásegítik.

A hatóanyagok:

 • A lándzsás útifű háromezer éve használták a természetgyógyászatban Kínában. Az útifű a légzőrendszer normál működéséhez használatos. Támogatja az immunrendszert. Ez egy természetes antioxidáns.
 • A hibiszkusz (mályva) olyan gyógynövény, amelynek virága jelentős mennyiségű gyümölcssavat és C-vitamint tartalmaz. A hibiszkusz hozzájárul a légzőrendszer és az érrendszer normál működéséhez. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A hibiszkusz antibakteriális aktivitást mutat. A hibiszkusz erős természetes antioxidáns. Erősíti a test tónusát és vitalitását. Támogatja a víz kiürülését a szervezetből. Hozzájárul az érrendszer megfelelő működéséhez.
 • Az izsóp egy erősen aromás cserje, magas illóolaj-, szerves savak-, tannin- és C-vitamin-tartalommal. Hozzájárul a légzőrendszer normál működéséhez. A gyógynövénykeverék antimikrobiális aktivitást mutat. Tónust és vitalitást kelt a testben, és általában felfrissíti a testet.
 • Az erdei fenyő - a leggyakrabban használt rész a fejlődés előtt - márciusban és áprilisban - gyűjtött rügyek (Turio pini). A fenyőbimbóból nyert hatóanyagok (illóolaj, terpentin) támogatják a légzőrendszer normál működését.gcseréjét

   

   

  Adagolás : 3 x 5 ml  75 kg testtömeg mellett.  

  Tárolás: Szobahőmérsékleten, óvják a napfénytől és a fagytól!

  Általásnos figyelmeztetés: étrend kiegészítő, nem pótolja a sokrétű étkezést. Terhes nők és szoptatók anyák számára nam ajánlott. gyermeketől távol tárolják.

  Tartalom: 500 ml

  Daten
  EAN
  8595643603692
  Artikel-Nr.
  60369
  Gewicht
  1 kg/db
  Bewertungen
  Sei der erste der eine Bewertung schreibt!