Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

BIOAKTÍV CINK & SZELÉN a szép köröm, haj, arc

BIOAKTÍV CINK & SZELÉN a szép köröm, haj, arc
BIOAKTÍV CINK & SZELÉN a szép köröm, haj, arc
3 395 Ft
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 34 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

BIOAKTÍV CINK & SZELÉN gyógynövényekkel
Szerves cink és szelén

A cink és a szelén az egészséges haj, köröm és bőr kulcselemei. A reproduktív egészség szempontjából pótolhatatlanok. Készítményünkben ezeket az elemeket élesztőhöz kötve C-vitaminnal, csalánkivonattal és zöld teával egészítjük ki, amely szinergikus kombinációt alkot, természetes módon támogatja a haj, a köröm és a bőr szépségét. A cink és a szelén nemcsak külső szinten támogatja az egészséget, hanem erősíti a szervezet védekezőképességét és elősegíti az általános vitalitást. Termékünk egyedi összetételének köszönhetően látható eredményekre, bőröd, hajod és körmeid állapotának javulására számíthatsz.

 

Hatóanyagok, melyek ehhez hozzásegítenek:

Hatóanyag

1 db kapszula

% NRV
Ajánlott napi bevitel

Cinkkel dúsított élesztő
zebbő cink

150 mg
15 mg

Nincs meghat.
150 % 

C vitamin

120 mg 150 % 

Szelénnel dúsított élesztő
ebből szelén

50 mg
100 μg

Nincs meghat.
182 % 

Nagy csalán stand. extr. 50 mg Nincs meghat.
Zöld tea stand. extraktum 50 mg Nincs meghat.

 

Összetétel: cinkkel dúsított élesztő, aszkorbinsav (C-vitamin), szelénnel dúsított élesztő, nagy csalán (Urtica dioica) stand. extraktum gyökérből (kovasav 1%), zöld tea (Camellia sinensis) stand. extraktum (polifenolok 50%), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula

Használat: 1 kapszula naponta 

Tartalom: 60 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Ne lépje túl az ajánlott napi adagot. Nem alkalmas három év alatti gyermekek, terhes és szoptató anyák számára. Gyermekek elől elzárva tárolandó! Nem helyettesíti a változatos és kiegyensúlyozott étrendet. Ne használja, ha allergiás a termék bármely összetevőjére.

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643605573
Artikel-Nr.
60556
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!