Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
NEU

GANODERMA PECSÉTVIASZGOMBA PRÉMIUM - immunrendszer, szív- érrendszer helyes működése, fizikai kimerülésnél

GANODERMA PECSÉTVIASZGOMBA PRÉMIUM - immunrendszer, szív- érrendszer helyes működése, fizikai kimerülésnél
NEU
GANODERMA PECSÉTVIASZGOMBA PRÉMIUM - immunrendszer, szív- érrendszer helyes működése, fizikai kimerülésnél
7 035 Ft
Einheitspreis: 117 Ft/db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 70 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

GANODERMA PECSÉTVIASZGOMBA kivonat
Ganoderma lucidum
Immunrendszer, szív-, érrendszer helyes működés, támogatja a szervezetet a fizikai kimerülésnél
70% poliszacharid tartalommal standardizált kivonatban

A Ganoderma, Reishi vagy az "okos" gomba, amelyet gyakran a halhatatlanság isteni gombájának is neveznek, a pecsétviaszgomba.

Föld feletti része számos hatóanyagban gazdag, amelyek 1,5% -a béta-glükán képezi. A pecsétviaszgomba támogatja a keringési rendszert (szív, erek), a természetes védekezőképességét helyes működését. Fizikai kimerülés esetében serkenti a szervezetet. Támogatja a vér normál koleszterinszintjét. A hagyományos kínai orvoslás egyik alappillére.

 

Ö S S Z E T É T E L
1 db 

Napi adag

1 - 2 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)
Pecsétviaszgomba (Ganoderma lucidum)  stand. kivonat a földfeletti részből 450 mg 450 - 900 mg nincs.meghat.

 

Összetétel: Reishi (Ganoderma lucidum) standardizált kivonat - 70% poliszacharidok, magnézium-sztearát, vegetáriánus kapszula

 

Használat: 1-2 kapszula naponta. Használja heti 5 nap, és hagyja abba 2 napig. Vegyünk éhgyomorra, igyunk eleget. Javasoljuk, hogy növelje C-vitamin bevitelét a Reishi szedése alatt.

 

Tartalom: 60 db kapszula

 

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
EAN
8595643608116
Artikel-Nr.
60811
Gewicht
200 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!