Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

VERBENA PRÉMIUM - légutak, emésztőrendszer

VERBENA PRÉMIUM - légutak, emésztőrendszer
VERBENA PRÉMIUM - légutak, emésztőrendszer
4 343 Ft
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 30 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

VERBENA
Verbena officinalis
A légutak és az emésztés helyes működése


A Verbena (Vasfű) a  természetgyógyászatban régóta használt gyógynövények egyike. A Verbena varázsnövényként vagy Vénusz könnyeként is ismert. A vasfűt sikeresen alkalmazzák a légzőrendszer helyes működéséhez, a bélrendszer helyes működéséhez, az ízületek egészséges állapotához. Támogatja a menstruáció előtti és a menopauza utáni kényelmet, jobb közérzetet. Támogatja a szervezet természetes védőképességét, a normális bőrállapotot és az epehólyag működését. Támogatja a szoptatást.  • légzés

  • emésztés

  • immunrendszer

  • ellenálló képesség

  • PMS - premenstruációs szindróma

  • menopauza


 


Összetétel: zselatin kapszula, vasfű (Verbena officinallis) stand. extraktum az egész növényből, mikrokristályos cellulózhatóanyag1 db 1-3 db NRV%
kapszulanapi adag
Verbena officinalis stand.extr. 350 mg350 - 1050 mgnincs. meghat.

 


Ajánlott napi bevitel: 1-3 db kapszula


Tartalom: 60 db


Tárolás: Naptól védett száraz helyen szobahőmérsékleten.


Megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem pótolja a sokrétű  egészséges táplálkozást. Ne lépjék túl a napi adagot. gyermekektől elzárva tartandó. Nem ajánlott terhes és szoptató nőknek. 


Szavatosság: 30 hónap


Standardizált extraktum jelentése:
Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindenhol a világon ugyanannyi hatóanyaggal fog az adott készítmény rendelkezni. Pontosan ugyanannyit tartalmaz minden kapszula.


Más esetben a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, mennyi hatóanyagot tartalmaz. Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt  jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik.

Daten
EAN
8595643608130
Artikel-Nr.
60813
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!