Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

YUCCA PRÉMIUM - méregtelenítés, életerő

YUCCA PRÉMIUM - méregtelenítés, életerő
YUCCA PRÉMIUM - méregtelenítés, életerő
5 230 Ft
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 25 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

YUCCA
Yucca shidigera
Méregtelenítés, vitalitás


A Yucca olyan növény, amely egyedülállóan méregteleníti a szervezetet és támogatja a  természetes vitalitását. A Yucca nagy mennyiségben tartalmaz szaponint, amely a szervezetben ártalmatlan szapogeninné alakul. A szapogenin  hatékonyan távolítja el a szervezetből a rossz étkezési szokások következtében felhalmozódott toxinokat.


 
Ö S S Z E T É T E L

1 db 

Napi adag


1 - 2 db


 Ajánlott napi bevitel (NRV%)

Yucca (Yucca shidigera)  stand. kivonat a földfeletti részből
400 mg400 - 800 mgnincs.meghat.

 


Összetétel: Yucca (Yucca shidigera) stand. kivonat , magnézium sztearát, zselatin kapszula (növényi)


 


Használat: 1-2 db kapszula naponta. Bő vízzel fogyasztva. 


Tartalom: 60 db kapszula


Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!


 


 


 


TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 


Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.


Étrend-kiegészítő fogalma Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők

Daten
EAN
8595643608154
Artikel-Nr.
60815
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!