Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

DETOXGREEN- vitalitás, 16 legjobb májvédő gyógynövény

DETOXGREEN- vitalitás, 16 legjobb májvédő gyógynövény
DETOXGREEN- vitalitás, 16 legjobb májvédő gyógynövény
8 215 Ft
Einheitspreis: 91 Ft/db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Bonuspunkte: 82 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

DETOXGREEN
Gyógynövények segítségével - 16 gyógynövény- mely hatékonyan támogatja a máj egészséges működését

100 % vegán

Napjainkban a szennyezett környezet, a különféle vegyszerek használata, az egészségtelen táplálkozás, az alkoholfogyasztás és a dohányzás miatt mérgező anyagok halmozódnak fel a szervezetben. Azért mérgezőek, mivel a szervezetünk (ebben az esetben főleg a máj és társai) nem tudja lebontani és eltávolítnai a szervezetből. Így halmozódnak, gyülemlenek, s valóságosan fárasztják a szervezetet, s gyulladásos folyamatokat hívnak elő.

A DETOXGREEN-ben található gyógynövények erős antioxidáns hatásúak, így védik a sejteket az oxidatív stressztől és a szervezetet a káros külső környezeti hatásoktól. A gyógynövénykeverék támogatja a májszövet, az epehólyag és az emésztés normál működését, segít fenntartani a szív normál működését, hozzájárul a vér normál vércukor- és koleszterinszintjének fenntartásához. Segíti a méregtelenítést, a szervezet tisztítását, pozitívan hat a zsíranyagcserére, ezáltal segít a testsúly szabályozásában. Hozzájárul a fizikai és szellemi fáradtság és kimerültség csökkentéséhez, valamint a normál energia-anyagcseréhez, így biztosítva szervezetünk számára a hiányzó energiát és vitalitást.

A 16 gyógynövény hatása a szervezetre:

  • erős antioxidánsok ( az antioxidánsok védik a szervezetet az oxidatív stressz esetében, mely olyan betegségek okozója mint: az ateroszklerózis, a Parkinson-kór, a szívelégtelenség, az Alzheimer-kór, a vitiligó, a krónikus fáradtsági szindróma, a korábbi öregedés, stb.)
  • támogatja a máj-, az epe-, az emésztés egészséges működését
  • támogatja a szív egészséges működését
  • hozzásegít a vércukor és a vérben lévő koleszterin mennyiség egészséges szintjéhez
  • méregtelenít, támogatja a mérgező anyagok eltávolítását a szervezetből
  • szervezet tisztításához hozzájárul
  • kedvezően hat a zsírok anyagcseréjére, támogatja így a fogyást
  • hozzájárul a szellemi és fizikai fáradtság csökkenéséhez
  • ellátja szervezetünket a hiányzó energiaforrással
  • növeli a vitalitást

 

 

 

HATÓANYAGOK
1 db 

Napi adag

 3 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)
Máriatövis stand. extraktum a magból (80% sylimarin) 100 mg 300 mg nincs meghat.
Édesgyökér stand. extraktum gyökérből (glicirrizin sav 20%) 30 mg 90 mg nincs meghat.
Angyalgyökér stand. extraktum gyökérből (5:1) 30 mg 90 mg nincs meghat
Gyermekláncfű stand. extraktum gyökérből (10:1) 30 mg 90 mg nincs meghat.
Zöld tea stand. extraktum levélből (50% polifenol) 30 mg 90 mg  nincs meghat.
Schizandra stand. extraktum termésből (schizandrin 5%) 20 mg 60 mg nincs  meghat.
Yucca stand. extraktum földfeletti részből (szaponinok 40%) 30 mg 60 mg nincs  meghat.
Articsóka stand. extraktum levélből (5% cinarin) 20 mg 60 mg nincs meghat.
Fekete fokgagyma fermentált stand. extraktum (10:1) 20 mg 60 mg nincs meghat
Kurkuma stand. extraktum gyökérből (95% kurkuminoid) 20 mg 60 mg nincs meghat
Nagy csalán stand. xtraktum gyökérből (kovasav 1%) 20 mg 60 mg nincs meghat.
Spirulina por 20 mg 60 mg nincs megaht.
Zöld árpa stand. extraktum csírákból (10:1) 20 mg 60 mg nincs meghat
Tejoltó galaj stand. extraktum az egész növényből (10:1) 20 mg 60 mg nincs meghat
Aloe vera stand. extraktum a levélből nyert gélből (200:1) 10 mg 30 mg nincs meghat
Mezei zsúrló stand. extraktum az egész növényből (szilícium 7%) 10 mg 30 mg nincs meghat

 

Összetétel: Máriatövis (Silybum marianum) standardizált mag kivonat (silimarin 80%), édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) standardizált gyökérkivonat (glicirrizinsav 20%), Angelica sinensis (Angelica sinensis) standardizált gyökérkivonat (5:1), Gyermekláncfű (Taraxacum) officinale) stand. gyökérkivonat (10:1), zöld tea (Camellia sinensis) stand. levélkivonat (polifenolok 50%), kínai Schizandra (Schizandra chinensis) stand. gyümölcskivonat (schizandrin 5%), Yucca (Yucca shidigera) stand kivonat légi rész (szaponinok 40%), Articsóka (Cynara Scolymus) stand. kivonat a levélből (cinarin 5%), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) standardizált kivonat  (10:1), Curcuma longa (Curcuma longa) standardizált gyökérkivonat (kurkuminoidok 95%), csalán (Urtica dioica) standardizált gyökérkivonat (kovasav 1%), Spirulina (Arthrospira platensis) por, Zöld árpa (Hordeum vulgare L.) standardizált csírakivonat (10 :1), Mezei zsurló (Galium) verum L.) standardizált kivonat egész növényből (10:1), Aloe vera (Aloe barbadensis) stand. kivonat gélből (200:1), Mezei zsurló (Equisetum arvense) standardizált kivonat egész növényekből (szilícium 7%), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula

 

Használat: 3 db kapszula naponta 

Tartalom: 90 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
EAN
8595643610904
Artikel-Nr.
61090
Gewicht
180 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!