Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

LELKI EGYENSÚLY - 8 gyógynövény

LELKI EGYENSÚLY - 8 gyógynövény
LELKI EGYENSÚLY - 8 gyógynövény
3 145 Ft
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Mengenrabatt
1+  db
-
3 145 Ft/db
2+  db
-5%
2 988 Ft/db
3+  db
-6%
2 956 Ft/db
Bonuspunkte: 29 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

Lelki egyensúly, harmónia, relax
8 gyógynövényből

Natúr, 100 % gyógynövény összetételű zselatin kapszula. Nagy mennyiségű vitamint, ásványi anyagot és további fontos elemet tartalmaz.  Ezeket olyan értékes gyógynövényekből nyeri, melyek segíthetnek a következő panaszok megoldásánál:

 • nyugtalanság, lehangolás, önbizalomvesztés, szomorúság 
 • lelki egyensúly visszaszerzése, ez a szerotonin szint növelésével van elérve gyógynövények segítségével
 • a közérzet javulása, a memória serkentése

8 kivételes gyógynövény tartalmaz:

 • bajkáli csukóka - Az ízületek és az izmok normális állapota
 • orbáncfű - Lelki állapot, hangulat, érzelmi egyensúly
 • maca - Testi és lelki egészség, állóképesség, vitalitás
 • édesgyökér - Normális emésztés, s légzőrendszer normális működése, energia forrás, immunrendszer - antioxidáns, az ízületek normális állapota, a légzőrendszer normális működése
  mentális egészség - idegrendszer - nyugalom, normál bőrállapot, normál bélműködés, normális anyagcsere / fogyás
 • aranygyökér - A fizikai teljesítőképesség és erőnlét, Érzelmi kényelem - stressz
 • orvosi macskagyökér - Egészséges alvás, mentális egészség - relaxáció, mentális egészség - alvás, elalvás, mentális egészség - relaxáció - stressz, A szív- és érrendszer normál aktivitása - vérnyomás, Normális emésztés, Normális szívműködés, Egészséges alvás - stressz, Kognitív funkciók, Normális emésztés
 • gingko biloba - Vérkeringés - nehéz lábak
 • szibériai ginzeng 

 

Ajánlott napi adag : 1-2 db kapszula naponta

 

Gyógynövény adag napi adag NRV %
1 db 1-2 db napi ajánlott bevitel %
Bajkáli csukóka stand. extraktum 100 mg 100 - 200 mg nincs. meghat.
Orbáncfű növény 80 mg 80 - 160 mg nincs. meghat.
Maca stand. extraktum 50 mg 50 - 100 mg nincs. meghat.
Édesgyökér stand. extraktum 40 mg 40 - 80 mg nincs. meghat.
Rhodiola gyökér 40 mg 40 - 80 mg nincs. meghat.
Orvosi macskagyökér stand. extraktum 40 mg 40 - 80 mg nincs. meghat.
Ginkgo biloba stand. extraktum 30 mg 30 - 60 mg nincs. meghat.
Szibériai ginzeng gyökér 20 mg 20 - 40 mg nincs. meghat.

 

Összetétel: Bajkáli csukóka (Scutellaria baicalensis) standardizált extraktum  gyökérből (baicalin 95%), orbáncfű (Hypericum Perforatum) standardizált extraktum hajtásból (hypericin 0,3%), maca (Lepidium Meyenii) stand. extraktum gyökérből (10:1), édesgyökér ( Glycyrrhiza glabra) standardizált extraktum gyökérből (glicirizinsav 20%), Rhodiola rosea (Rhodiola Rosea) stand. extraktum gyökérből (10:1), macskagyökér (Valeriana officinalis) standardizált extraktum gyökérből (Valeriánsav 0,8%), Ginseng biloba (Ginkgo biloba) levélkivonat (20:1), Eleutherococcus senticosus (Eleutherococcus senticosus) standardizált extraktum gyökérből (eleuterozidok 1%), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

 

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Nem alkalmas gyermekeknek 3 éves korig, szoptató és terhes nőknek. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

 

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Nam alkalmas gyermekeknek 3 éves korig, szoptató és terhes nőknek. Óvják  a napsugaraktól és a fagytól.

Megjegyzés: Nem alkalmas véralvadási zavarokban szenvedőknek és azoknak akik  vérhígítót használnak.

 

 

Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.

Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabag feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők

Daten
EAN
8595643615008
Artikel-Nr.
61500
Gewicht
100 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!