Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

KOLESZTERIN - 5 gyógynövény +2 gyógygomba + Béta D-glükán + Szelén

KOLESZTERIN - 5 gyógynövény +2 gyógygomba + Béta D-glükán + Szelén
KOLESZTERIN - 5 gyógynövény +2 gyógygomba + Béta D-glükán + Szelén
3 155 Ft
Einheitspreis: 105 Ft/db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Mengenrabatt
1+  db
-
3 155 Ft/db
2+  db
-5%
2 997 Ft/db
3+  db
-6%
2 966 Ft/db
Bonuspunkte: 32 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

KOLESZTERIN - 5 gyógynövény +2 gyógygomba + Béta D-glükán + Szelén

Tartsa a koleszterinszintjét optimális szinten speciális gyógynövény összetételünkkel. Az egészséges zsíranyagcsere támogatására és a koleszterin egyensúly fenntartására van elkészítve. Speciálisan kifejlesztett formula a belső egyensúly helyreállítására. Természetes választás a szív és az erek számára, mellékhatások nélkül.

Összetevők:

  • fekete fokhagyma
  • Béta D-glükán
  • görögszéna
  • gyömbér
  • máriatövis
  • hamvaskéreg
  • ganoderma
  • zöld tea
  • szelén

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

Hatóanyag

1  kapszula

Napi adag
3 kapszula

% ajánlott napi bevitel (NRV)

fekete fokhagyma

120 mg

360 mg

nincs meghat.

Béta D-glükán

60 mg

180 mg

nincs meghat.

görögszéna

60 mg

180 mg

nincs meghat.

közönséges gyömbér

60 mg

180 mg

nincs meghat.

máriatövis

40 mg

120 mg

nincs meghat.

hamvaskéreg

40 mg

120 mg

nincs meghat.

ganoderma

20 mg

60 mg

nincs meghat.

zöld tea

20 mg

60 mg

nincs meghat.

szelén

18,3 μg

55 μg

100 % NRV

 

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 3 db kapszula naponta. 

Összetétel: Fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) stand. kivonat (10:1), Beta D 1,3/ 1,6 glükán, görögszéna (Trigonella foenum-graecum) stand. kivonat magból (szaponinok 50%), közönséges gyömbér (Zingiber officinalis) stand. kivonat gyökérből (10% gingerol), máriatövis (Silybum marianum) stand. kivonat magból (silimarin 80%), hamvaskéreg (Inonotus obliquus) stand. kivonat termésből (40% poliszacharidok),  ganoderma (Ganoderma lucidum) stand. kivonat termésből (70% poliszacharidok), Zöld tea (Camellia sinensis) stand. kivonat levélbő (polifenolok 50%), szelénnel dúsított élesztő, magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
EAN
8595643615152
Artikel-Nr.
61515
Gewicht
100 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!