Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

VÉRCUKOR - 8 gyógynövény + Magnézium + Króm

VÉRCUKOR - 8 gyógynövény + Magnézium + Króm
VÉRCUKOR - 8 gyógynövény + Magnézium + Króm
3 155 Ft
Einheitspreis: 105 Ft/db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten
Mengenrabatt
1+  db
-
3 155 Ft/db
2+  db
-5%
2 997 Ft/db
3+  db
-6%
2 966 Ft/db
Bonuspunkte: 32 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

VÉRCUKOR - 8 gyógynövény + Magnézium + Króm

 

Szabályozza a vércukorszintjét gyógynövényi formulánkkal. A normál vércukorszint támogatására készült, támogatja az anyagcserét és segíti a vércukor mennyiséget egyensúlyban tartani. Speciálisan kifejlesztett formula a belső egyensúly helyreállítására szolgá. "Biztonságos, természetes és hatékony megoldás az egészsége érdekében."

 

hatóanyag

1  db kaspzula

napi adag 3 db

% ajánlott napi bevitel

cejloni fahéj

150 mg

450 mg

nincs meghat.

Aquamin 

ebből magnézium

100 mg
35 mg

300 mg

105 mg


28 % 

gyermekláncfű

50 mg

150 mg

nincs meghat.

szegfűszeg

40 mg

120 mg

nincs meghat.

görögszéna

40 mg

120 mg

nincs meghat.

kurkuma

30 mg

90 mg

nincs meghat.

fekete áfonya

30 mg

90 mg

nincs meghat.

fekete fokhagyma

30 mg

90 mg

nincs meghat.

fagyöngy

30 mg

90 mg

nincs meghat.

króm

13,3 μg

40 μg

100 %

 

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 3 db kapszula naponta. 

Összetétel: Ceyloni fahéj (Cynnamonum zeylanicum) kéregkivonat (10:1), Aquamin Mg – magnézium-hidroxid (magnézium 35%), Gyermekláncfű (Taraxacum officinale) stand. extraktum (flavonok 4%), szegfűszeg (Syzygium aromaticum) virágkivonat (10:1), görögszéna (Trigonella foenum-graecum) stand. extraktum magból(szaponinok 50%), Curcuma longa (Curcuma longa) stand. extraktum gyökérből (kurkuminoidok 95%), fekete áfonya (Vaccinium Myrtillus) stand. extraktum (antocianidinek 1%), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) kivonat (10:1), fehér fagyöngy (Viscum album) stand. extraktum az egész növényből (10:1), krómmal dúsított élesztő, magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
EAN
8595643615169
Artikel-Nr.
61516
Gewicht
100 g/db
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!