Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

MENOPAUZA

MENOPAUZA
MENOPAUZA
3 155 Ft
Einheitspreis: 105 Ft/db
Artikel vergleichen
Zu den Favoriten

A hormonális egyensúly támogatása gyógynövényekkel, hőhullámok enyhítése

Bonuspunkte: 32 Ft
Empfehlen
Drucken
Fragen zum Artikel
Beschreibung

MENOPAUZA hormonális egyensúly támogatása gyógynövényekkel, hőhullámok enyhítése

Enyhítse a menopauza tüneteit gyógynövényes formulánkkal. Gondosan kiválasztott összetétel, amely támogatja a hormonális egyensúlyt, enyhíti a hőhullámokat és elősegíti a nyugodt alvást. Természetes módon támogatja a szervezetet az átmenet alatt, a jó közérzet és az energia érdekében.

 

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

Hatóanyag

1  db kapszula

Napi adag
3 db kapszula

% Ajánlott napi bevitel

Vöröshere

80 mg

240 mg

Nincs meghat.

Maca 

60 mg

180 mg

Nincs meghat.

Kínai anyaglgyökér

50 mg

150 mg

Nincs meghat.

Orvosi macskagyökér

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Palástfű

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Ligetszépe olaj

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Barátcserje extrakt

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Aquamin  ebből magnézium tartalom

40 mg
14 mg

120 mg
42 mg


11 % 

Édesgyökér

30 mg

90 mg

Nincs meghat.

Damiána 

30 mg

90 mg

Nincs meghat.

Granátalma

30 mg

90 mg

Nincs meghat.

 

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 3 db kapszula naponta. 

Összetétel: Réti vöröshere (Trifolium pratense) stand. extraktum levél- és virágkivonat (izoflavonok 8%), Maca (Lepidium Meyenii) gyökérkivonat (10:1), Angyalgyökér (Angelica sinensis) gyökérkivonat (5:1), macskagyökér (Valeriana officinalis) stand. extraktum gyükérből (valerénsav 0,8%), palástfű (Alchemilla xanthochlora) kivonat a növény légi részéből (4:1), ligetszépe (Oenothera biennis) olaj, barátcserje mag kivonat (10:1) , Aquamin Mg – magnézium-hidroxid, Édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) stand. extraktum gyökérkivonat (glicirrizinsav 20%), Damiána (Turnera diffusa) levélkivonat (10:1), gránátalma (Punica granatum) héjkivonat (10:1), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Daten
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643615190
Artikel-Nr.
61519
Bewertungen
Sei der erste der eine Bewertung schreibt!