Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

CELLULITIS

CELLULITIS VELE VAGY NÉLKÜLE ?

A narancsbőr a hőmérséklet növekedésével egyre több fiatal lánynak, nőnek, de férfinak is gondot okoz. Többnyire gyorsan akarunk megszabadulni tőle, de ez nem ilyen egyszerű. Hasonló ez mint a helyes testtömeg elérése, nem megy rögtön. Ezért ne várjunk és tegyünk valamit az egészségünk érdekében. 

Miért is van az a nem akart cellulitis?

A bűnösök a hormonok, a rossz táplálkozás, a mozgás hiánya. Ismert ugye? Egész nap csak ülünk, eszünk amit éppen találunk és a végeredmény könnyen megérkezik....
A cellulitis nem csak kozmetikai probléma, melyet pár ügyes krém, csoda kence varázsszó mellett eltüntet. Ez egy hormonális- anyagcserés probléma, melyet a nyirok pangása okozza. Amikor a nyirok nem tud helyesen áramlani, ez mindig problémát jelent a szervezete számára. A nyiroknak a szervezetben nagyon fontos szerepe van. Áramlik a nyirokrendszerben magával ragad idegen részecskéket, zsírokat, melyeket utána eltávolít a szervezetből. Amikor a nyirokrendszer rendszertelenül működik, akkor a bőr alatti részben a zsírszövetek megduzzadnak. A duzzanatok növekedésével egyik a másikat kezdi kinyomni a helyéről, és a legkisebb ellenállás törvénye alapján, kinyomják egymást – felfelé. Így keletkezik a göröngyös, narancsbőr. 

A megoldás főleg a mozgásban van, mivel a nyirokrendszernek a vérkeringéssel ellentétben nincsen saját hajtó részlege, ezért ezt nekünk kell elvégezni. A nyirok mozgását az izmok munkája segíti, melyek lassan nyomják maguk előtt a nyirkot előre. Minél több izom működik egyszerre, annál jobban mozog a nyirok. A mozgás mellett a második alapvető feltétele a helyes étkezés, az elégséges alvás és a dohányzás mellőze. 

A népszerű méregtelenítés valójában a nyirokrendszer kitisztítása. Hogy legalább a beindítás egyszerűbb legyen segíthetnek nekünk a gyógynövények, a masszázsok. 

A komplex hatáshoz, komplex csomagot készítettünk :

A tea, masszázsgél, testápolótej, melyeknek a fő összetevőjük a fahéj, rozmaring, édesgyökér, kakaóvaj. A rendszeres mozgás mellett már pár nap alatt látni a változások kezdetét. Akik érzékenyek a fahéjra, azoknak is tudunk megoldást ajánlani.