Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MEGFÁZÁS ESETÉN GYÓGYNÖVÉNY PRÉMIUM SZIRUP könnyebb légzés, köhögéscsillapító, köptető

KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MEGFÁZÁS ESETÉN  GYÓGYNÖVÉNY PRÉMIUM SZIRUP  könnyebb légzés, köhögéscsillapító, köptető
KÖHÖGÉSCSILLAPÍTÓ ÉS MEGFÁZÁS ESETÉN GYÓGYNÖVÉNY PRÉMIUM SZIRUP könnyebb légzés, köhögéscsillapító, köptető
6 546 Ft
Comparison
To Favourites
Bonus point : 65 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

Gyógynövények segítségével természetes megoldás a kínzó köhögésre
100% natúr 
100 % vegán

A szirup egyedülálló összetéte úgy van gondosan megalkotva, hogy a kínzó köhögést enyhítse és csillapítsa.  Történelmileg ismert az említett alapanyagokról, és a szakirodalomban is megtalálható, hogy a köhögés, a megfázás kezelését hozzásegítik.

A hatóanyagok:

  • A lándzsás útifű háromezer éve használták a természetgyógyászatban Kínában. Az útifű a légzőrendszer normál működéséhez használatos. Támogatja az immunrendszert. Ez egy természetes antioxidáns.
  • A hibiszkusz (mályva) olyan gyógynövény, amelynek virága jelentős mennyiségű gyümölcssavat és C-vitamint tartalmaz. A hibiszkusz hozzájárul a légzőrendszer és az érrendszer normál működéséhez. Hozzájárul az immunrendszer normál működéséhez. A hibiszkusz antibakteriális aktivitást mutat. A hibiszkusz erős természetes antioxidáns. Erősíti a test tónusát és vitalitását. Támogatja a víz kiürülését a szervezetből. Hozzájárul az érrendszer megfelelő működéséhez.
  • Az izsóp egy erősen aromás cserje, magas illóolaj-, szerves savak-, tannin- és C-vitamin-tartalommal. Hozzájárul a légzőrendszer normál működéséhez. A gyógynövénykeverék antimikrobiális aktivitást mutat. Tónust és vitalitást kelt a testben, és általában felfrissíti a testet.
  • Az erdei fenyő - a leggyakrabban használt rész a fejlődés előtt - márciusban és áprilisban - gyűjtött rügyek (Turio pini). A fenyőbimbóból nyert hatóanyagok (illóolaj, terpentin) támogatják a légzőrendszer normál működését.gcseréjét

     

     

    Adagolás : 3 x 5 ml  75 kg testtömeg mellett.  

    Tárolás: Szobahőmérsékleten, óvják a napfénytől és a fagytól!

    Általásnos figyelmeztetés: étrend kiegészítő, nem pótolja a sokrétű étkezést. Terhes nők és szoptatók anyák számára nam ajánlott. gyermeketől távol tárolják.

    Tartalom: 500 ml

    Info
    EAN
    8595643603692
    Article No.
    60369
    Weight
    1 kg/pcs
    Opinions
    Be the first to review this product!