Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

HAMVASKÉREG GYÓGYGOMBA CHAGA PRÉMIUM - immunrendszer, koleszterinszint

HAMVASKÉREG GYÓGYGOMBA CHAGA PRÉMIUM - immunrendszer, koleszterinszint
HAMVASKÉREG GYÓGYGOMBA CHAGA PRÉMIUM - immunrendszer, koleszterinszint
8 750 Ft
Comparison
To Favourites

Immunrendszer, koleszterinszint
40% poliszacharid tartalommal standardizált kivonatban

Bonus point : 60 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

HAMVASKÉREG GYÓGYGOMBA CHAGA
Inonotus obliquus
Immunrendszer, koleszterinszint
40% poliszacharid tartalommal standardizált kivonatban

 

A hamvaskéreg gyógygomba -  Chaga  nagyra becsült gyógygomba, amely jelentős mennyiségű aktív poliszacharidot (különösen béta-glükánt és inulint) tartalmaz. Továbbá a Chaga több mint 200 bioaktív hatóanyagot tartalmaz. Ez egy hagyományos gyógygomba, amelyet Oroszországban használnak a népgyógyászat területén. Innen ered a megnevezése is, Chaga. Az egyik hatóanyaga a béta-glükánok segítenek fenntartani a normális koleszterinszintet. A béta-glükánok bizonyítottan erősítik az immunrendszert.

 

 

 

Ö S S Z E T É T E L
1 db 

Napi adag


1 - 2 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)

Hamvaskéreg (Inonotus obliquus)  stand. kivonat a földfeletti részből
500 mg 500 - 1000 mg nincs.meghat.

 

 

 

Összetétel: Hamvaskéreg (Inonotus obliquus) stand. kivonat 40% poliszacharid, magnézium sztearát, zselatin kapszula (növényi)

 

 

 

Használat: 1-2 db kapszula naponta. Bő vízzel fogyasztva. 

  • az 1. héten 1 db kapszula reggel éhgyomorra
  • 2. héten 1 db kapszula reggel és 1 db kapszula délutánTartalom: 60 db kapszula

 

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 


Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők

Info
EAN
8595643608093
Article No.
60809
Opinions
Be the first to review this product!