Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

ASHWAGANDA PRÉMIUM - alvás, stressz, kimerülés, adaptogén, antioxidáns

ASHWAGANDA PRÉMIUM - alvás, stressz, kimerülés, adaptogén, antioxidáns
ASHWAGANDA PRÉMIUM - alvás, stressz, kimerülés, adaptogén, antioxidáns
6 546 Ft
Comparison
To Favourites

Álmatlanság, kimerülés, koncentráció, adaptogén, antioxidáns

Bonus point : 45 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

ASHWAGANDHA
Withania somnifera
Álmatlanság, kimerülés, koncentráció, adaptogén, antioxidáns

 

Ashwagandha - Indiai ginzengnek is hívják. Indiában nagy tiszteletben lévő gyógynövény, melyet több ezer éve használnak az Ájurvédában Az adaptogének (harmonizálják a testet) és az antioxidánsok csoportjába soroljuk. Elősegíti a mentális egészséget, a koncentrációt és csökkenti a fáradtságot és a stresszt. Energiát, vitalitást, kitartást ad a testnek, és általában fiatalítja a szervezetet. Az egészséges alvás elősegítője. A nemi és a légzőrendszer normális működéséhez használják. Támogatja a bőr normális állapotát.

 

 

 

Ö S S Z E T É T E L
1 db 

Napi adag


1 - 2 db

 Ajánlott napi bevitel (NRV%)

Ashwagandha (Withania somnifera)  stand. kivonat
450 mg 450 - 900 mg nincs.meghat.

 

 

 

Összetétel: Ashwagandha (Withania somnifera)  stand. kivonat gyökérből,  mikrokristályos cellulóz, magnézium sztearát, zselatin kapszula

 

 

 

Használat: 1-2 db kapszula naponta. Bő vízzel fogyasztva. A használat kezdeténél csak 1 db kapszulát vegyenek be, majd ha a szervezet jól reagál növeljék 2 db--ra naponta 

 

Tartalom: 60 db kapszula

 

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Ne tegyék ki a napsugarak és a fagy hatásának!

 

 

 

 

 

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

 

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 


Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallni, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők

Info
EAN
8595643608161
Article No.
60816
Opinions
Be the first to review this product!