Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

VARIXGREEN- véna-, érfalerősítés gyógynövényekkel

VARIXGREEN- véna-, érfalerősítés gyógynövényekkel
VARIXGREEN- véna-, érfalerősítés gyógynövényekkel
8 425 Ft
Unit price: 94 Ft/db
Comparison
To Favourites
Bonus point : 84 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

VARIXGREEN
Gyógynövények segítségével - gyógynövények, melyek hatékonyan támogatják az érfelak erősségét

100 % vegán

A VARIXGREEN speciális gyógynövény-összetétele támogatja az érrendszert (artériák, vénák, hajszálerek) és a keringési rendszert, hogy normálisan (helyesen, egészségesen) működjön.

A gyógynövénykomplexum támogatja a szív- és érrendszer normál működését. Alkalmas a nehéz lábak (fáradt, ödémás lábak) és menopauza tüneteinek enyhítéséhez.

A felhasznált gyógynövényeknek erős antioxidáns hatása van, mely védi a sejteket az oxidatív stressztől (oxidatív stressz az, amikor felborul az egyensúly az antioxidásnok és a káros szabadgyökök között).

 

 

HATÓANYAGOK
1 db 

Napi adag

 3 db

 Ajánlott napi bevitel (%)
Vadgesztenye stand. extraktum  150 mg 300 mg nincs meghat.
- ebből aescin a vadgesztenyéből 30 mg 90 mg nincs meghat.
Fekete fokhagyma fermentált stand. extraktum  100 mg 90 mg nincs meghat
Cseregalagonya stand. extraktum  50 mg 90 mg nincs meghat.
Gyömbér stand. extraktum  50 mg 90 mg  nincs meghat.
Hesperidin 45 mg 60 mg nincs  meghat.
Diosmin 45 mg 60 mg nincs  meghat.
Ginkgo biloba stand. extraktum  20 mg 60 mg nincs meghat.
Rutin  16 mg 60 mg nincs meghat

 

Összetétel: Vadgesztenye (Aesculus hippocastanum) stand. extraktum termésből (aescin 20%), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) stand. kivonat (10:1), cseregalagonya (Crataegus oxyacantha) stand. extraktum virág- és levélből (vitexin 1%), gyömbér (Zingiber officinalis) standardizált extraktum gyökérből (gingerol 10%), heszperidin, dioszmin, gingko biloba (Ginkgo biloba) stand. extraktum levélből (20:1), rutin, magnézium-sztearát (töltőanyag), mikrokristályos cellulóz (töltőanyag), vegetáriánus kapszula

 

Használat: 3 db kapszula naponta. Maximális hatást a rendszeres használat biztosítja

Tartalom: 90 db kapszula

Általános megjegyzés: Étrend-kiegészítő. Nem helyettesíti a sokrétű táplálkozást. Gyermekektől elzárva tartsák. Nam alkalmas gyermekeknek 3 éves korig, szoptató és terhes nőknek. Óvják  a napsugaraktól és a fagytól.

Megjegyzés: Nem alkalmas véralvadási zavarokban szenvedőknek és azoknak akik  vérhígítót használnak.

 

 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendőkInfo
EAN
8595643608260
Article No.
60826
Weight
180 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!