Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
NEW

EREKCIÓ - 9 gyógynövény + L-Arginine + L-Citrulline + Cink + Szelén

EREKCIÓ - 9 gyógynövény + L-Arginine + L-Citrulline + Cink + Szelén
NEW
EREKCIÓ - 9 gyógynövény + L-Arginine + L-Citrulline + Cink + Szelén
3 155 Ft
Unit price: 105 Ft/db
Comparison
To Favourites
Quantity discount
1+  pc
-
3 155 Ft/pc
2+  pc
-5%
2 997 Ft/pc
3+  pc
-6%
2 966 Ft/pc
Bonus point : 32 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

EREKCIÓ - 9 gyógynövény + L-Arginine + L-Citrulline + Cink + Szelén

Emelje férfiasságát gyógynövényi formulánk természetes erejével. Speciálisan kifejlesztett formula az erekció támogatására, a vitalitás és a szexuális egészség növelésére. Biztonságos, diszkrét és hatékony módja az intim pillanatok teljes átélésének.

 

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

 

1 db kapszula

napi adag 3 db kapszula

% ajánlott napi bevitel (%)

L-Arginine Hydrochloride

100 mg

300 mg

nincs meghat.

királydinnye

70 mg

210 mg

nincs meghat.

Maca 

50 mg

150 mg

nincs meghat.

L-Citrulline

50 mg

150 mg

nincs meghat.

Guarana 

50 mg

150 mg

nincs meghat.

fekete fokhagyma

20 mg

60 mg

nincs meghat.

szibériai ginzeng

20 mg

60 mg

nincs meghat.

ginkgo biloba

20 mg

60 mg

nincs meghat.

panax ginzeng

20 mg

60 mg

nincs meghat.

Muira puama 

20 mg

60 mg

nincs meghat.

rhodiola

10 mg

30 mg

nincs meghat.

cink

3,16 mg

9,48 mg

nincs meghat.

szelén

18,3 μg

55 μg

nincs meghat.

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 3 db kapszula naponta. 

Összetétel: L-Arginin-hidroklorid, Tribulus terrestris stand. extraktum (szaponinok 40%), Maca (Lepidium Meyenii) gyökérkivonat (10:1), L-citrulin, guarana (Paulinia cupana) stand. extraktum (22% koffein), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum)  kivonat (10:1), Eleutherococcus senticosus stand. extraktum (eleuterozidok 1%), Ginkgo biloba (Ginkgo biloba) levélkivonat (20:1), Ginseng (Panax ginseng) stand. extraktum (ginsenozidok 25%), Muira puama (Ptychopelatum olacoides Benth.) gyökérkivonat (20:1), Rhodiola rosea (Rhodiola Rosea) gyökérkivonat (10:1), cink-citrát, szelénnel dúsított élesztő, magnézium-sztearát (töltőanyag) ), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendőkInfo
EAN
8595643615121
Article No.
61512
Weight
100 g/pc
Opinions
Be the first to review this product!