Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
NEW

ROSSZULLÉT enyhítése gyógynövényekkel

ROSSZULLÉT enyhítése gyógynövényekkel
NEW
ROSSZULLÉT enyhítése gyógynövényekkel
3 175 Ft
Unit price: 106 Ft/db
Comparison
To Favourites

Nyugtassa gyomrát és szabaduljon meg a hányingertől

Bonus point : 32 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

ROSSZULLÉT enyhítése gyógynövényekkel

Nyugtassa gyomrát és szabaduljon meg a hányingertől gyógynövénykészítményünkkel. Gondosan kiválasztott összetétel a hányás érzésének gyors enyhítésére, az emésztés támogatására és az általános gyomorérzet javítására. Természetes és gyengéd módja annak, hogy jobban és stabilabban érezd magad a nap folyamán.

 

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

Hatóanyag

1 db kapszula

Napi adag
3 db kapszula

% Ajánlott napi bevitel

Gyömbér

100 mg

300 mg

Nincs meghat.

Borsmenta

60 mg

180 mg

Nincs meghat.

Ceyloni fahéj

60 mg

180 mg

Nincs meghat.

Orvosi székfű

60 mg

180 mg

Nincs meghat.

Citromfű

60 mg

180 mg

Nincs meghat.

Orvosi zsála

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

Édesgyökér

40 mg

120 mg

Nincs meghat.

 

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 3 db kapszula naponta. 

Összetétel: Gygyömbér (Zingiber officinalis) stand. extraktum gyökérkivonat (gyömbér 10%), borsmenta (Mentha piperita) levélkivonat (5:1), ceyloni fahéj (Cynnamonum zeylanicum) kéregkivonat (10:1), orvosi székfű (Chamomilla recutita) virágkivonat (5:1), citromfű (Melissa officinalis) virágkivonat (5:1), Zsálya (Salvia officinalis) levél- és szárkivonat (10:1), édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) stand. extraktum gyökérkivonat (glicirrizinsav 20%), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendők
Info
Szavatosság
30 hónap
EAN
8595643615213
Article No.
61521
Weight
185 g/pcs
Opinions
Be the first to review this product!