Van-e mód elhelyezni követő pixelt:
NEW

GYOMORÉGÉS , reflux ellen gyógynövények, gyomorégetés ellen natúr

GYOMORÉGÉS , reflux ellen  gyógynövények, gyomorégetés ellen natúr
NEW
GYOMORÉGÉS , reflux ellen gyógynövények, gyomorégetés ellen natúr
3 155 Ft
Unit price: 105 Ft/db
Comparison
To Favourites
Quantity discount
1+  pc
-
3 155 Ft/pc
2+  pc
-5%
2 997 Ft/pc
3+  pc
-6%
2 966 Ft/pc
Bonus point : 32 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

Gyomorégés gyógynövények, gyomorégetés ellen

Csillapítsd a kellemetlen gyomorégést természetes gyógynövénykészítményünkkel. Kifejezetten a gyomorsav harmonizálására, az egészséges emésztés támogatására és a gyomornyálkahártya védelmére fejlesztették. Biztonságos és gyengéd módja az azonnali megkönnyebbülésnek és a hosszú távú kényelemnek.

 

 

1 db kapszula

napi adag 3 db kapszula

% ajánlott napi bevitel

Gyömbér

100 mg

300 mg

nincs meghat.

Borsmenta

100 mg

300 mg

nincs meghat.

Orvosi székfű

70 mg

210 mg

nincs meghat.

Kínai angyalgyökér

50 mg

150 mg

nincs meghat.

Cejloni fahéj

40 mg

120 mg

nincs meghat.

Édesgyökér

40 mg

120 mg

nincs meghat.

Fekete fokhagyma

40 mg

120 mg

nincs meghat.

 

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 3 db kapszula naponta. 

Összetétel: Gyömbér (Zingiber officinalis) stand. extraktum gyökérből (gingerol 10%), borsmenta (Mentha piperita) levélkivonat (5:1), orvosi székfű (Chamomilla recutita) virágkivonat (5:1), Kínai angyalgyökér (Angelica sinensis) gyökérkivonat (5:1), ceyloni fahéj (Cynnamonum zeylanicum) kéregkivonat (10:1), édesgyökér (Glycyrrhiza glabra) stand. extraktum gyökérből (glicirrizinsav 20%), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) kivonat (10:1), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendőkInfo
EAN
8595643615220
Article No.
61522
Weight
100 g/pc
Opinions
Be the first to review this product!