Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

KEDVEZMÉNY

VÁSÁRLÓKNAK

Tisztelt Látogató!

 

A termékeink széleskörűsége megengedi, hogy megháláljuk Önnek a hűségét. Ha él az ajánlattal, akkor látogasson meg ismét és válassza ki a megfelelő terméket számára. A hűségét 2014. szeptember óta KLUBTAG árakkal, kedvezményekkel vagy ajándékokkal viszonozzuk. 

 

1. Hogyan lehet KLUBTAG?

- KLUBTAG státusz  az első megvalósított vásárlás után valósul meg. Ehhez természetesen regisztrált vásárlónak kell lennie. 

- Ha már ez érvényes Önre és mégsem történt meg a státusz változás és Ön vásárolni szeretne, kérem jelezze. A státusz változások folyamatosan történnek.

KLUBTAG KEDVEZMÉNY AKTUÁLISAN - 10 %. ( Érvényes minden nem akciós termékre)

 

 

VÁLLÁLKOZÓKNAK

1. Szeretné forgalmazni a termékeinket viszonteladóként?

- Ha Önnek gyógynövényboltja, gyógyszertára van vagy hasonló jellegű tevékenységet végez, regisztrálja magát és töltse ki az űrlapot. A regisztrálás után módosítjuk a státuszt viszonteladói státuszra. A regisztrálásnál a számlázási adatokat töltsék ki, ha eltérő a szállítási cím, akkor ezt majd a bejelentkezésnél megtehetik, s ha kell esetenként változtathatják is. Ebben a státuszban a webáruházban, B2B módban, kényelmesen tud rendeléseket leadni, és megtudni minden fontosat a termékekről.

 

2. Tetszenek a termékeink, de tevékenysége szolgáltatás és nem forgalmazás , mégis szeretné tovább ajánlani?

- Vegyen részt az affiliate programunkban ahol profeszionális módon együtt dolgozhatunk. Ha többet szeretne erről megtudni írjon nekünk.

- Kinek ajánljuk: kozmetika-, műköröm-, fitness-, masszázs-, fodrász- stúdióknak és szalonoknak, továbbá wellness szolgáltatóknak.