Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

VÉLEMÉNYEK A TERMÉKEKRŐL

VÉLEMÉNYEK A TERMÉKEKRŐL

 

Minden ledves vásárlónktól bizonyos idő után megkérdezzük a termékkel lapcsolatos véleményét. Bár még rövid az idő, azonban már pár visszajelzést kaptunk.

 

 

MANUKA FOOT SPRAY ÉS A TÖBBI TERMÉKRŐL:

2014.7.9.

"Tisztelt Cím!

Ígéretemhez híven tapasztalatomról szeretnék beszámolni az önöktől ímáron második alkalommal megrendelt Manuka sprayvel kapcsoltban.
Június 16-a óta napi kettő alkalommal használom és meg kell mondjam látványos javulást tapasztaltam a körmeimnél,vissza nyerték eredeti színüket és ahol gombás terület volt annak is csökkent a mérete legnagyobb örömömre.
Így aztán nyugodt szívvel ajánlom ismerőseimnek,ketten már használják is bízom benne ,hogy nálluk is javulást fog eredményezni!

Köszönöm hogy megtaláltam Önöket!

További jó munkát kívánok!"

 

K.B.M.

 

 

2014.8.5.

"Örömmel válaszolok önöknek mert elég rövid ideje használom a terméküket ,mégis tapasztalok némi javulást a panaszomra .Köszönöm önöknek ! "

 

 

 

2014.8.9

"

A Harmadik flakon, melyet most rendelnék, nekem hatásos, viszonylag gyorsan.


Köszönöm a lehetőséget"

 

 

2014.8.12.

"Egy éve,hogy barnás elszíneződést vettem észre az egyik körmömön.Minden lehetséges, kapható krémet kipróbáltam már, sajnos eredménytelenül. Az egyik,patikában kapható körömgomba elleni krém hatására / a média nagy előszeretettel hírdeti / elvesztettem a beteg körmömet, de ami utána jött, még rémesebb köröm! Öszintén szólva már nem hittem, hogy valaha is rendbe jöhet. Az Önök terméke azonban reményt ad arra,hogy végre szandált is vehetek a lábamra! Kezdi visszanyerni színét! Nő,-amit eddig nem tapasztaltam! A barnás elszíneződés egyre kisebb lesz! Kétségtelenül látszik a javulás, de még nem gyógyult! A mai nappal kezdtem el a második " flakont"használni! Kérdésem is lenne Önökhöz! -Mennyi idő kell még a teljes gyógyuláshoz?"

 

2014.8.18

"Tisztelt forgalmazó !    Három fajta terméket rendeltem önöktől, mindhárommal teljes mértékben nagyon meg vagyok elégedve . Kifogástalan a szállítás, az árak, és a termékek is .Mindenkinek csak ajánlani tudom,mert nekem be váltak. Más terméküket is ki fogok próbálni. "

 

2014.8.21

"Örülök, hogy ezt e terméket vásároltam ,mert könnyen kezelhető, elég gyorsan felszívódik, a köröm színe élővé válik, fényes. Igaz nekem még nem alakult ki a körömgomba, szeretném megelőzni, de nem tablettával."

 

2014.8.22

"Már a második üvegcse lábgombaölő szert vásároltuk ,és szuperül működik !
Még nem múlt el teljesen a körömgomba a párom lábáról de látványos a javulás !

Köszönjük !"

 

2014.8.23

"Köszönöm a megkeresést! Még nem tudok érdemleges válasszal szolgálni, mert még javulást nem tapasztaltam.

Ami egy kicsit kellemetlen, hogy nagyon olajos így csak az esti órákban tudom használni. Bízom benne, hogy idővel a körömgombámat eltünteti. Használat után a lábamat kellemesen felfrissíti ez nagyon jó érzés!"

 

2014.8.24

"Tisztelt Cim.

ez a spré bevált! Nagyon szépen javult a körmeim és a talpam.Már ajánlottam ismerőseimnek is."

 

2014.9.1

"Üdvözlöm!Nagyon jó a termék pedig csak két hete használjuk de már is látszódik a körmön a javulás,örülök hogy megtaláltam önöket:) "

 

2014.9.3

"A rövid idő ellenére ugy tapasztalom hogy használni fog"

 

2014.9.4

"T.Cím! Vásároltunk Önöktől MANUKA FOOT SPRAY-t és nagyon meg vagyunk elégedve. 2 hete használjuk az előírás szerint és a változást már észre is vettük. Az eddig használt termékekkel semmit nem javult a gombás bőr és köröm, ezzel szinte az első naptól kezdve javulást tapasztaltunk. Nagyon köszönjük, hogy ez a termék igazából gyógyító hatású, többször is fogunk Önöktől vásárolni más terméket is. Másoknak is szívesen ajánljuk ezt az oldalt! T: K.L."

 

2014.9.5

"Tisztelt Címzett!

Termékeiket használva azt vettem észre, nem hiába rendeltem. Amennyiben ilyen léptékkel javul a talpamon a bőr és a nagy lábujjam gombás körme - amely nem volt korábban sem elhanyagolva - megtaláltam a megfelelő termékeket a teljes gyógyuláshoz. Eddig csak egy bizonyos pontig történt a javulás, egy icipici probléma mindig maradt a körmömnél.
Köszönöm."

 

2014.9.17.

"Némi haladást érzek a termék használata közben, mert megszűnt a problémát kisérő viszketés a lábujjaimon.
Reménykedek, hogy a többi problémám is megszűnik.
Türelmes vagyok."

 

2014.9.22.

"Az eddigi tapasztalatom készítményükről messzemenően pozitív.

Az eddig használtak közül hatásosabbnak tűnik, már ennyi idő elteltével is.
Most már bízok abban, esetleg megtudok szabadulni a problémámtól végleg.
Köszönöm, majd még jelentkezek.
További szép napot és eredményes munkát."

 

2014.9.22.

"Manuka szert vásároltam körömgomba eltüntetésére. Nem sok reményt fűzök a szerhez, hiszen túl vagyok már legalább 5-6 féle csodaszeren, egy vagyont költöttem rájuk.Egyik sem ígért gyors sikert, minimum 9 hónapot jósolt a legtöbb, de annyi már eltelt.

Próbaként rendeltem meg az Önök szerét, ártani nem árt, de ha használna, én lepődnék meg a leginkább.
Tehát javulásról korai lenne beszélni. Tény, hogy a köröm színe változott, esetleg megindult valami......?
De ha eredményes lesz a kezelés, Önök lesznek az elsők, akiknek ezt örömmel újságolom:) "

 

2014.9.25

"Kérésükre válaszolva  azt mondhatom, hogy  -bár még csak 3 hete használom a készítményt, nagyon látványos a javulás. Ugyanis mindkét lábamon az összes lábujj gombás kisebb-nagyobb mértékben, és szemlátomást csökken a fertőzött területek  nagysága, kb.30-40 %-ban. Most kezdtem a második üveget, napi kétszeri kezeléssel. Máris megrendelem a következő  2  adagot,  utána ismét jelentkezem"

 

2014.9.29.

"A terméket kipróbáltuk,és úgy néz ki hogy be fog vállni! A fiam lába javulásnap indult,mert a munkáscipő teljessen tönkre tette a talpát,és aj elek szerint használ az önök terméke."

 

2014.10.6

"A termékkel meg vagyok elégedve, szerintem hatásos. Hosszútávon fogom használni."

 

2014.10.31
"Sokminden neves termékkel próbálkoztam eddig, igen hosszú időkön át, makacs lábkörömgomba elmúlasztásához. Sajnos csak csökkenést sikerült elérnem mindegyikkel. A dolog, természeténél fogva nagyon időigényes, ezért a MANUKA használata még nem adott teljes sikert, de annyi már bizonyosan látszik, hogy időarányosan eddig ez a leghatékonyabb és a leginkább a teljes megoldás reményével kecsegtető szer. Naponta legalább kétszer használva jól érzékelhető a fertőzött terület fogyása, a köröm körüli szövetek megnyugvása. "

 

2014.11.2

"Ismételten írok a tapasztalataimról a Manuka sprayval kapcsolatosan!

Hat hónapi használat után a lábkörmömön a fertőzött terület teljesen elmúlt napi kétszeri használat után.
Bátran merem ajánlani bárkinek.
Maximálisan meg vagyok elégedve."

 

2014.11.15

"Kedves Uram.

Nem sok idő telt el, de azt mar tapasztaltam, hogy sokkal barsonyosabb a bőröm."

 

2014.11.15

" Köszönöm kérdésüket, sajnos még nagyon nem tudok véleményt mondani, mivel nem olyan régen kezdtem el a kezelést a Manuka spray-jel. Annyit mindenesetre látok már, hogy nem terjedt tovább a gombásodás a körmömön, hanem stabilizálódott. Nagyon reménykedem, hogy szépen le fog nőni a körmöm és nyugodtan tudok majd nyáron szandált felvenni."

 

2014.11.18

"Nagyon meg vagyok elégedve 

a körömgomba elleni termékükkel, nekem hatott, és még rendelni fogok belőle."

 

2014.11.19

"A termék , amit körömgombára vettem csak hosszabb távon fog remélhetőleg

hatást kifejteni. Használni egyszerű, remélem jó lesz"

 

2014.12.10.

"Hát, ez az idő még nagyon rövidke a sikerhez, de én nagyon bízom benne, hogy hatásos lesz. Csalódni már csalódtam, mégpedig kellemesen, mert azt hittem, ahogy az árát néztem, hogy majd 1-2 fújás, aztán rendelhetem a következőt, ezért is rendeltem mindjárt 2-őt, de most már látom, hogy bőséges, kiadós termékek, ezáltal az áruk szuper! Ha így fognak használni is, akkor nagyon elégedett leszek!!!"

 

2014.12.17

"Az Önöktől vásárolt termék beváltotta a hozzá fűzött reményeimet.

Nagyon régóta szenvedek a körömgombától, de ezalatt a rövid idő alatt is már megmutatkozott a" Manuka" jó hatása.Remélem hamarosan csak emlék lesz a körömgomba. Másnak is ajánlanám szerintem jó."

 

2014.12.21

"Miután az első megrendelt terméküket elhasználtam, javulást észleltem  33 éves Down. kóros fiam mindkét lábának  ujjain. Már idáig minden drága gyógyszertári terméket kipróbáltunk, de javulást nem észleltem. Most úgy látom , hogy van javulás és ezért rendeltem még két adagot. Köszönöm érdeklődését és a későbbiekben is tájékoztatom Önt az eredményről."

 

2015.1.8

"Köszönöm terméküket. Amit 3 év kísérletezésének nem sikerült, 3 nap használat elég volt ahhoz, hogy egyenlőre elfelejthetem problémámat " (ARTROREGEN)

 

2015.2.10.

"4 éve folyamatosan és egyre jobban fájt a térdem. Különböző kezelésekkel próbálkoztam, de igazán hatásosat nem találtam. December végén találtam rá az Artroregen termékcsaládra, már néhány nap után is jelentős javulást éreztem. Egy hónap használat után már kifejezetten jól tudok járni. Gyakorlatilag visszakaptam a korábbi életemet" (ARTROREGEN SZIRUP, GÉL) 

 

2015.2.16

"A férjemnek vettem a körömgomba elleni szert. Elmondása szerint a kisebb fertőzések visszahúzódtak, a nagyobbak nem terjednek tovább, kezd a köröm életre kelni. Ezzel egy időben szedi a körömgomba elleni gyógyszert is. "

 

2015.3.17

"Ígértem valamikor, hogy Önök lesznek az elsők, akiket értesítek a gyógyulásról. Nem felejtettem el, de sajnos még nem gyógyult meg, de javulóban van, és nagyon bízom is benne, hogy mennyire,

azt mutatja, hogy most már két adagot is rendeltem:)"

 

2015.3.31

"A termékkel maximálisan meg vagyok és voltam elégedve.Csak ajánlani tudom akinek hasonló panasza van,Köszönöm hogy segítettek ."

 

2015.7.2

"Már régóta használja a párom a körömgombára a manuka sprayt .

Pontosabban ez a harmadik flakon . A gombának nyoma sincs !!!
De a párom még így is használja néha ,ezért rendeltem újból.
Nagyon köszönjük ezt a terméket , hiszen megfizethető áron nagyon jó hatással bír ."

 

2015.7.2

"Igen, nagyon elégedett vagyok mindkét termékkel amit rendeltem Önöktől.

A kéz körmömön már nem látszik semmi és a lábamon is látom a javulást.
Saját magam fertőztem meg az ollóval úgy gondolom.
Köszönöm a terméket és ajánlom Önöket másnak is.
További jó munkát!!"

 

2015.7.8.

"Az Önöktől rendelt lábgomba-körömgomba elleni sprai vonatkozásában az eddigi rövid használat során az alábbi tapasztalatomat tudom közölni.

A terméket hatékonyan használom, jó minőségű és a céljának megfelelőnek tartom. Bízom benne, hogy e véleményem a későbbiek folyamán sem fog változni.

Aki érintett a témában, annak csak ajánlani tudom.

További sikereket kívánok a termékeikhez"

 

2015.7.10.

"A terméket körömre használom, elszinezodott, vastagabb.

Már az első hét nap után újra szép világos, könnyen vágható.
Örülök, hogy rátaláltam termékükre, ajánlom mindenkinek,
annak is aki szereti ha a lába kellemesen illatos !"

 

2015.7.10.

"Elégedett vagyok a termékkel:),az egész adás-vétel is nagyon korrekten zajlott.Köszönöm:)!"

 

2015.7.12

"Maximalisan elegedett a ferjem a termekkel, ezert meg rendelunk ebbol a termekbol"

 

2015.7.17

"Köszönöm megtisztelő megkeresését. Az Önök tevékenységével kapcsolatos megelégedettségi indexem 10-es skálán 10+!

A rendelt termék kiváló, a kiszolgálás kifogástalan. :-)

Számíthatnak rám a későbbiek során is, elégedett vásárlójuk vagyok. :-)"

 

2015.10.16

"Üdvozlom!

Szandekosan vartam a valaszadassal, bar mar 2 het utan jelentkeztett a javulas a labujj kormeimen. Ahogy mas is irta, magam is kiprobaltam mar a reklamozott nagy es kis markakat atmeneti javulassal illetve gyogyulassal. Pont akkor fejeztem be egy kezelest mikor megerkezett a manuka spray. A nagylabujjon nem volt korom addigra, de manukaval folytattam a kezelest es szep, rozsaszin, egyenletes korom nott vissza. Nem ugy, mint eddig mert mar szazszor vegig csinaltam. Eredmenytelenul. De most nagyon boldog vagyok! :-) Mivel tavasszal ismet vehetek vadiuj szandit, s meg is lepem magam egy labmasszazzsal is! :-) Ha ezt a szert elobb ismerem...! :-) Ara kivalo, hatasa szinten. Juliusban kezdtem hasznalni, volt nemi ketelyem, de az mara teljesen elszallt! Halasan koszonom! :-)
További eredmenyes munkat kivanok! :-) Egy elegedett vasarlo :-)"

 

2015.10.20

"Önöktől a körömgomba elleni szert vásároltam most másod izben.

Már nagyon sok mindent kipróbáltam, receptre és nem receptre kapható különféle szereket, melyek nem is voltak olcsók.
Az önök álltal vett termékkel nagyon megvagyok elégedve, mert a használaz elötti állapothoz képest igen szépen javul a köröm állapota, az új köröm ami növekszik egészséges, lassan lenő a fertözött rész.
Örülök , hogy rátaláltam az Önök termékére."

 

2015.10.20

"Már lassan két hónapja használom a terméket, akkor az egyik ismerősöm rendelt Önöktől. Már nő az új köröm a gombás körmeim alatt, úgyhogy most még vettem hármat a gombaölő készítményből, szerintem elegendő lesz. Nagyon makacs körömgombám volt, 1997-ben fertőződtem meg a kórházban. Eddig már mindennel próbálkoztam, erős gyógyszerekkel is, semmi sem volt hatásos. A körmeimet levenni nem lehetett, mert cukros vagyok. Ajánlom mindenkinek a Manukát, ez az egy vált be nekem eddig, aminek nagyon örülök. "

 

2016.1.20.

"Már 4-szer rendeltem manukaolajat, és még biztosan fogok is mert gyönyörűen gyógyul a körömgomba, és megelőzésnek is kiváló szer! Köszönöm Önöknek!"

 

2016.1.31

"Szia köszönöm a terméket szuper !! sokat javult a lábam ujja használom az utolsó cseppig ,,,,"