Van-e mód elhelyezni követő pixelt:

FEJ - fejfájásnál 9 gyógynövény + Aquamin + B vitamin komplexum

FEJ - fejfájásnál 9 gyógynövény + Aquamin + B vitamin komplexum
FEJ - fejfájásnál 9 gyógynövény + Aquamin + B vitamin komplexum
3 155 Ft
Unit price: 105 Ft/db
Comparison
To Favourites
Quantity discount
1+  pc
-
3 155 Ft/pc
2+  pc
-5%
2 997 Ft/pc
3+  pc
-6%
2 966 Ft/pc
Bonus point : 32 Ft
Recommend
Print
Question about the product
Details

FEJ - fejfájásnál 9 gyógynövény + Aquamin + B vitamin komplexum

Gyógynövény összetétel a gyakori és az eseti fejfájásnál. Rendszeres használata csökkenti a fejfájási rohamok gyakoriságát. A gyógynövényi készítmény nem terheli az emésztőrendszert és a májat, mint a hagyományosan használt gyógyszerek. Hisztamin intolerancia esetén az Enzim prémiummal együtt használja.

 

A felhasznált gyógynövények gyakorlati tapasztalatok alapján kezelik a panaszokat természetes módon.

hatóanyag

1 db kapszula

napi adag 2 db kapszula

% ajánlott napi bevitel

őszi margitvirág

100 mg

200 mg

Nincs meghat.

Aquamin  

s ebből magnézium

100 mg
35 mg

200 mg
70 mg


19 % RHP

fehér fűz

50 mg

100 mg

Nincs meghat.

nemes babér

40 mg

80 mg

Nincs meghat.

guarana

30 mg

60 mg

Nincs meghat.

citromfű

30 mg

60 mg

Nincs meghat.

ginkgo biloba

30 mg

60 mg

Nincs meghat.

fekete fokhagyma

20 mg

40 mg

Nincs meghat.

B vitamin komplex

12 mg

24 mg

68 %

gyömbér

5 mg

10 mg

Nincs meghat.

verbena

5 mg

10 mg

Nincs meghat.

Orvos által összeállított egyedi receptúra.

Ajánlott napi adag : 2 db kapszula naponta. 

Összetétel: őszi margitvirág (Pyrethrum parthenium) stand. extraktum hajtásból(1% partenolid), Aquamin Mg – magnézium-hidroxid (magnézium 35%), fehérfűz (Salix alba) satnd. extr. kéregből (15% szalicin), nemes babér (Laurus nobilis) levél kivonat (10:1), guarana (Paulinia cupana) stand. extraktum magból (22% koffein), citromfű (Melissa officinalis) virágkivonat (5:1), ginzeng (Ginkgo biloba) levélkivonat (20:1), fermentált fekete fokhagyma (Allium sativum) kivonat (10:1), B-komplex, gyógygyömbér (Zingiber officinalis) stand. extraktum gyökérből (10% gingerol), Verbena - Verbena (Verbena officinalis) levél kivonat (5:1), magnézium-sztearát (töltőanyag), vegetáriánus kapszula.

Tartalom : 30 db zselatin kapszula 

Tárolás: Szobahőmérsékleten, száraz helyen. Ne tegyük ki a fagy vagy a napsugarak közvetlen hatásának.

Általános figyelmeztetés: Étrend kiegészítő, nem helyettesíti a sokrétű egészséges táplálkozást. Nem ajánlott gyermekeknek 3 éves korig, terhes vagy szoptató nőknek. Tároljuk a gyermekektől elzárva! Ne lépjék túl az ajánlott napi adagot. 

TÁJÉKOZTATÁS

Standardizált extraktum jelentése

Azt jelenti, hogy a gyógynövényben lévő hatóanyagok egyesítve vannak, és mindig azonos mennyiségű hatóanyag található az  készítményben (kapszula, por, stb.). 

Minden kapszula mindig azonos mennyiségű hatóanyagot tartalmaz.


Más esetben ( pl. a hagyományos őrleménynél), vagyis a széles spektrumú kivonat esetében, nem lehet pontosan meghatározni, hogy mennyi hatóanyagot tartalmaz.
Ezeknél a jelölés pl. 10:1, 40:1, 5:1 ahol meg van határozva 1 kg kivonatra mennyi alapanyag (gyógynövény) mennyisége volt felhasználva. A 10:1-ben nem azt jelenti feltétlenül, hogy 10x hatékonyabb, hogy 10x több a hatóanyag benne, mivel a növényben a hatóanyag mennyisége változó lehet, ismeretlen. Általában a standardizált kivonatokat 7-8x erősebbnek tekintik, mint a hagyományos őrleményeket.

Étrend-kiegészítő fogalma  Az étrend-kiegészítők a hazánkban is érvényben levő európai uniós szabályozás szerint olyan élelmiszerek, amelyek a hagyományos étrend kiegészítését szolgálják, és koncentrált formában tartalmaznak tápanyagokat vagy egyéb táplálkozási vagy élettani hatással rendelkező anyagokat, egyenként vagy kombináltan. Megjelenési formájuk lehet kapszula, pasztilla, tabletta, port/szirupot tartalmazó tasak, folyadékot tartalmazó ampulla, csepegtetős üveg, vagy más hasonló forma, amely por illetve folyadék kis mennyiségben történő adagolására alkalmas.
Az étrend-kiegészítőknél nem lehet feltüntetni gyógyhatást (és nem is jelezhetik a gyógyulást vagy a betegség megelőzését), ezt csak a gyógyszereknél szabad feltüntetni. Megemlíthetők azonban a felhasználó egészségére gyakorolt jótékony hatások - úgynevezett egészségügyi állítások. Ugyanez vonatkozik a reklámra is. Azt sem szabad kijelenteni vagy sugallani, hogy a kiegyensúlyozott és változatos étrend nem képes elegendő tápanyagot biztosítani.

Az étrend-kiegészítőkről szóló 37/2004. (IV.26.) ESZCSM rendelet értelmében tápanyagok alatt vitaminok, vagy ásványi anyagok értendőkInfo
EAN
8595643615152
Article No.
61513
Weight
100 g/pc
Opinions
Be the first to review this product!