RÓLUNK

A forgalmazott, és itt látható és megvehető termékeket,  egyéni vállakozók állítják elő, vagy kis családi válalkozások, ahol mindig az első a termék hatása, a felhasznált összetevők minősége, a kíméletes előállítási mód, az egyedi receptúra.

 

A termékek jellemzője a magas hatóanyag tartalom. Ez azért lehetséges, mert a termékek manufaktúrákban készülnek a legnagyobb odafigyeléssel, ezért lyen a hatásuk is. 

 

A termékekkel nem fognak találkozni nagy üzletláncokban, hanem gyógyszertárakban, gyógynövényboltokban,  ott ahol szaktanácsokat is kapnak, s nem csak leemelik a polcról.

 

Ugyanígy itt is, ha nem tudnak dönteni, nem tudják kiválasztani a megfelelőt, kérdezzenek, segítünk.
A termék akkor hatékony, ha Önök is meg vannak elégedve vele, és örülnek neki. 

 

Országszerte több szakképzet partnerünk van, melyek segítenek Önnek.

 

A webáruházunk még nincsen teljesen feltöltve termékeinkkel, ezelből jelen pillanatban közel 1000 fajta van. Fokozatosan fogjuk felépíteni tartalmát, érdemes visszajönni megnézni új termékeket. 

 

A webáruházunkat új termékekkel töltöttük fel: 

2014.6.23-án  ARCKRÉMEKKEL : a GRÁNÁTALMA-, VADKENDERMAGOLAJ- krémeken kívül új

ALOE VERA, Q-10, PROPOLISZ, PISZTÁCIA, PANTENOL, HIDRATÁLÓ, NAPPALI, ÉJJELI, PANAX GINZENG

 

2014.6.25. bő 10 napi működés után már a 20 000. látogatót üdvözöltük.

 

2014.7.24. a mai napon túlléptük a 60 000. látogatót.

 

2014.7.24.  a nap folyamán további újdonságokkal bővítjük áruházunkat,most az állatoknak is valamit. Érdekességként a kutya&macska STOMACLEAN száj spray, mely segít nem csak a lehehelet illatának a javításában, hanem főleg a fogkő elleni harcban.